Update mei

Rendement Weekopties: +63,9% in 20 maanden

Het Weekopties Systeem 1.4 SSg is op dit moment één van de koplopers op ons platform. Het systeem handelt in weekopties op de AEX-index, gebaseerd op de short strangle optiestrategie. Alleen al in de eerste 4 maanden van dit jaar heeft het systeem een rendement van 27,2% behaald, dit komt neer op €4.080,- bij deelname met €15.000,-.

Het rendement van +63,9% in de afgelopen 20 maanden (volledige live trading periode) spreekt veel beleggers natuurlijk enorm aan! Zeker omdat het maar een paar minuten per week kost, om aan dit systeem mee te doen.

Meer weten over rendement met weekopties?

Deze week, woensdag 5 mei en donderdag 6 mei organiseren wij een webinar speciaal over dit systeem. Tijdens dit webinar vertellen wij u hoe deze resultaten zijn behaald en hoe u gemakkelijk kunt meedoen.

Inschrijven voor het webinar over Weekopties

Geld verdienen in neutrale markten? Download het gratis e-book!

In verschillende van onze trading systemen, maken wij gebruik van de populaire Short Strangle optiestrategie. Ook in het hierboven genoemde Weekopties Systeem 1.4 SSg.

Meer weten over deze strategie? Download dan ons e-book ‘De 7 tips voor uw short strangle optiestrategie’. In gewoon Nederlands. Met duidelijke voorbeelden en tips om de valkuilen te vermijden.

Download uw gratis e-book nu!

Wilt u van gedachten wisselen over de beleggen via Finodex? Maak een belafspraak met een van onze professionals.

Overzichten trading systemen vernieuwd

Heeft u de nieuwe systeempagina’s op onze website al gezien? In de update van maart hadden we deze pagina’s al aangekondigd en daar hebben wij veel positieve reacties op ontvangen. Beleggers vinden het prettig om zonder in te loggen de resultaten van de systemen te bekijken. Via de pagina Systemen kunt u gemakkelijk navigeren naar de verschillende systemen.

Binnenkort: selecteren van systemen sneller en eenvoudiger
Intussen werken we aan nog meer gebruiksgemak: binnenkort kunt u via een speciale selectiepagina sneller en eenvoudiger systemen selecteren die bij u passen.

Nieuw op de site: awards per systeem, voor snel overzicht

Om u te helpen het systeem te kiezen dat bij u past, hebben we onze systemen van award badges voorzien. De awards zijn te vinden op de verschillende systeempagina’s. We starten met 5 verschillende awards:

  1. Meest populaire systemen. Systeem is op dit moment erg populair
  2. Top 5 systemen. Systeem met het hoogste rendement in combinatie met rendement afgelopen 2 jaar. (wordt maandelijks gecheckt/gewijzigd)
  3. Top 5 systemen 2020. Dit zijn de best presterende systemen van 2020
  4. Laagste risico. Systeem met het laagste risicogetal in combinatie met het gemiddelde rendement
  5. De nieuwste systemen op het platform

Naar de Systemen >>

Voorbeeld award: Weekopties Systeem 1.4 Ssg

Hier ziet u een mooi voorbeeld van een systeem, dat maar liefst 3 awards heeft, het Weekopties Systeem 1.4 SSg

Naar het WOS 1.4 SSg

Over Finodex

Finodex is een platform, waar elke belegger, zonder extra moeite, meer rendement kan maken op de beurs. We bieden kant en klare beleggingsstrategieën, ook wel ‘trading systemen’, die u met 1 klik kunt volgen en kopiëren. Handelen doet u bij een van de aangesloten brokers.

Volgt u een of meerdere van onze trading systemen, dan maakt u meer kans op hogere rendementen, terwijl u uw risico kunt beperken. En dat in een paar minuten per week!

Neem een kijkje op Finodex. Blader op uw gemak door de trading systemen en selecteer de systemen die qua rendement en risico het beste bij u passen. Met 1 klik volgt u de mooiste systemen en handelt u via een van de brokers die zijn aangesloten op ons platform: BinckBank, CapTrader, Mexem, Todays Broker en TradersOnly.

× Selecteer taal:EnglishEnglish NederlandsNederlands