Nieuw trading systeem combineert week- en maandopties

Finodex Combi Opties Systeem 2.5 SPS

Combi Opties Systeem 2.5 SPS

Het Combi Opties Systeem 2.5 SPS is een combinatie van Weekopties Systeem 2.4 SPS en Maandopties Systeem 2.2 SPS. De combinatie genereert potentieel hoog rendement met het beleggen in short put spreads, met week- en maandopties, op de AEX index.
 

De short put spread is bedoeld om winst te behalen in neutrale en bullish (stijgende) markten. Voor het realiseren van winst maakt het systeem gebruik van dynamische profit taking. De stop loss wordt gerealiseerd door de long put optie aan de onderkant.
 

Deze combinatie handelt continue door op week en maandbasis, ook bij (fors) dalende beurzen. Hierdoor is er kans op een hoger potentieel rendement, waarbij de risico's ook hoger zijn.

Short put spread
De short put spread optiestrategie bestaat uit een geschreven put optie waarbij als dekking naar beneden toe een put optie, met een lagere uitoefenprijs en dezelfde expiratiedatum, wordt gekocht. Daarmee dekt het systeem het risico aan de onderkant af, terwijl ook de margin verplichting afneemt.

 

Performance
Dit systeem heeft sinds juni 2019 met live trading (bijna 15 kalendermaanden) een fictief rendement laten zien van +28,7%.

× Selecteer taal:EnglishEnglish NederlandsNederlands