Finodex. Helpt beleggers om beter, meer en gemakkelijker te beleggen.

Get Started Free Finodex

Het is onze missie om particuliere beleggers te helpen om beter, meer en gemakkelijker te beleggen, door ze te voorzien van innovatieve software oplossingen.

We bieden daarvoor breed pakket aan diensten aan, van trading systemen en modelportefeuilles tot het robuste platform voor signaalbeleggen en copy trade zelf.

Finodex is in 2009 opgericht door Herbert Robijn (1965), pionier in opties, statistiek en software oplossingen voor particuliere en professionele beleggers.

Finodex Team

Mariëtte Robijn

Mariëtte Robijn

Marketing & Communicatie

Specialist in duidelijke communicatie. Fous op het bedienen van particuliere beleggers, brokers en signaal aanbieders. Meer dan 25 jaar ervaring in de financiële markten, copywriting, marketing en communicatie.

Daniël de Vries

Daniël de Vries

Sales Executive

Daniël werkt sinds 2017 bij Finodex en voegt in zijn rol als sales executive enorme waarde toe aan ons team. Daniël het eerste aanspreekpunt voor onze abonnees. Daniël combineert zijn interesse in financiële markten met uitgebreide sales ervaring.

Herbert Robijn

Herbert Robijn

Oprichter

Herbert is al ruim 30 jaar actief op het snijvlak van software, opties, financiële markten en trading. Het is sindsdien zijn missie om elke belegger te helpen om beter, meer en gemakkelijker te beleggen door ze te voorzien van gebruiksvriendelijke software. 

Over het Finodex platform

Signaalbeleggen en  Copy Trading

Strategie

Selecteer de beste beleggingsstrategieën en kopieer de rendementen regelrecht naar uw eigen brokerrekening.

Connect

Koppel of 'connect' uw brokerrekening om trading signalen om te zetten in orders voor de broker.

Copy Trade

Gebruik onze mobiele Copy Trade App om in 1 klik signalen om te zetten in orders voor de broker.

Herbert-Robijn

Herbert Robijn

We geloven dat we particuliere beleggers kunnen helpen om beter, meer en gemakkelijker te beleggen, zonder de controle uit handen te geven. Veel beleggers zijn al jaren abonnee bij ons en het aantal neemt alleen maar toe. Voor wie nog niet bekend is met Finodex: start vandaag nog met gratis toegang tot het platform, via Get Started Free.

Fintech voor particuliere beleggers

Het is onze missie om particuliere beleggers zelfstandig, maar zonder omkijken naar de beurs, succesvol te laten zijn in beleggen.

We hebben onze liefde voor optiestrategieën, voor statistiek en voor software ingezet om een serie trading systemen en modelportefeuilles te ontwikkelen. Handelend in bijvoorbeeld short strangles, short put spreads en covered calls. Maar ook in aandelen, met een focus op thema's. 

Neem gerust contact op via onze contact pagina.

Signaalbeleggen

Voor meer en meer beleggers is de tijd van traditioneel vermogensbeheer voorbij. Deze vorm van beleggen neemt aan populariteit af. Dat zien we terug in het toenemend aantal beleggers dat via onze platform start met signaalbeleggen en dat ook blijft doen. Signaalbeleggen en Copy Trade zijn wat ons, en wat beleggers betreft, ideaal voor beleggers die beter, meer en gemakkelijker geld willen verdienen op de beurs.

We connect retail investors with brokers via our platform. The great advantage of this 1-on-1 connection is that the retail investors remains in control of her or his broker account at all times. 

× Select language:EnglishEnglish NederlandsNederlands